سرکه بالزامیک خرما

بنابر مطالعه‌ای در سال ۲۰۰۶، مشخص شد که وقتی سرکه بالزامیک به‌همراه غذا مصرف شود، قند خون را تنظیم می‌کند. سرکه بالزامیک، اثرات ضدگلیسمی دارد و باعث می‌شود که بعد از صرف وعده‌ی غذایی، قند خون فرد بیش‌ازحد بالا نرود و سطح آن، پس از ۵ ساعت به حالت طبیعی بازگردد. همچنین استفاده از سرکه بالزامیک به‌عنوان چاشنی در بیشتر غذاها، به‌دلیل اینکه جلوی افزایش ناگهانی قند خون را می‌گیرد، برای افراد مبتلا به دیابت مناسب است.